Vergoedingen

Haptotherapie

Een zitting duurt ongeveer een uur en kost 85 euro. Omdat ik geregistreerd GZ-haptotherapeut ben, vergoeden de meeste aanvullende verzekeringen haptotherapie, meestal gedeeltelijk of tot een bepaald bedrag per jaar. Een overzicht van de actuele vergoedingen per verzekeraar en per verzekeringspakket vind je op de site van de Vereniging van Haptotherapeuten. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur is mogelijk, zonder kosten.

Zwangerschapshaptonomie

De zwangerschapsbegeleiding bestaat meestal uit 6 sessies van ongeveer een uur, 5 vóór en 1 ná de geboorte. Een sessie kost 75 euro. De meeste zorgverzekeraars vergoeden haptonomie gedeeltelijk of tot een bepaald bedrag per jaar; haptotherapie valt meestal onder het kopje “alternatieve zorg” of “beweegzorg / alternatieve bewegingstherapie”. Voor een actueel overzicht, zie de site.

Haptonomie-Gorter
Voor al mijn behandelingen gelden de betalingsvoorwaarden van de Vereniging van Haptotherapeuten. Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.
webdesign by P. Weltens
Haptonomie Gorter - Tongerseweg 113 6213 GB Maastricht - tel: 06 -20 394 397