Marjo Gorter

Haptonomie-Gorter Ik ben geboren in Maastricht. Na de opleiding fysiotherapie in Nijmegen ben ik vanaf 1980 als fysiotherapeut werkzaam geweest. In Nederland, Noorwegen, Engeland en Duitsland heb ik ervaring opgedaan in het vak, maar vooral ook in de verschillen tussen mensen. Vanaf 1985 heb ik me steeds meer toegelegd op de haptonomie, onder andere omdat de benadering van heel de mens meer voldoening en plezier in het werk gaf.

Ik ben nu bijna 40 jaar werkzaam als haptotherapeut. De haptonomie blijft mij fascineren door de steeds weer veranderende dynamiek waar de mens in relatie tot zijn omgeving mee te maken krijgt. Haptonomie biedt een mogelijkheid om die relatie te benaderen in al haar facetten.

Lees hier het MIX-interview.

In 2012 heb ik een opleiding gedaan voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Het voelde voor mij als een moment in mijn leven waarop ik er klaar voor was om te begeleiden in nieuw leven -- weer nieuwe facetten, die ook voor mij een enorme verrijking zijn.

Vanaf 1 november 2013 heb ik een praktijk in Maastricht.

Ik ben officieel geregistreerd als GZ-haptotherapeut bij de Vereniging voor Haptotherapeuten (VVH; 434-A), en ik ben gediplomeerd zwangerschapsbegeleider (VHZB).
webdesign by P. Weltens
Haptonomie Gorter - Tongerseweg 113 6213 GB Maastricht - tel: 06 -20 394 397